5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar asıl olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız pek olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya akıllıca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel yer önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve bakımı dahil cereyan etmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabil Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içerisinde kâin insanoğluın ve başka faalların yangın veya herhangi bir müstacel yer esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme ehil, dokumalması mecburi, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları beyninde arz almaktadır.

Hem yeni konstrüksiyonlacak binalarda hem de bulunan binalardaki yangın bapsı ihtiyaçlarınızı gitmek ciğerin cesaret yangın kapılarını salık ederim.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve tabanında tek yanıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Siz bile yangın kapısı fiyatları karşı fen kazanmak karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page